Станивуковић: Урађено је доста посла у Пријаковцима, а радићемо још

ГС
Станивуковић: Урађено је доста посла у Пријаковцима, а радићемо још

БАЊАЛУКА - Када причамо о путу и инфраструктури у Пријаковцима, урађено је доста посла, а радиће се још много, расвјета и канализација, као и обнова крова друштвеног дома јер је то мјесто окупљања људи, а најважније од свега, рјешавање питања водоснабдијевања. Дјела која смо радили јуче, дјела која радимо данас и она дјела која нас очекују сутра.

Рекао је ово кандидат за градоначелника Бањалуке и тренутни градоначелник Драшко Станивуковић на вечерашњој трибини у Пријаковима, те додао да се радује доћи овдје.

“Овдје смо обухватили све оно што је важно за људе, од историјских догађаја, када смо били на споменику у Дуралама, град Бањалука је велика подршка и биће подршка у зградњи споменике за људе који су дали свој живот за слободу нашег народа прије 83 године”, казао је Станивуковић.

Нагласио је да је најважније што ће се радити у овом дијелу Бањалуке јесте пројекат вриједан 10 милиона КМ, за рјешавање питања водоснабдијевања.

“Вечерас ћемо људима изнијети пројекат који имамо, вриједности 10 милиона КМ, што значи нову мрежу од насеља Петрићевац до Туњица или до Приједорске петље како би се питање водосабдијевања овдје заувијек ријешило. Ту је проблем погрешно изведен пројекат прије 12 година и више од тога, ми морамо данас да уложимо 10 милиона КМ како би не само Пријаковци, него и Мишин Хан и свако поткозарско село, све до Пискавице имали редовно водоснабдијевање - казао је он и додао да је то пројекат који је више пута предлаган, али га скупштинска већина предвођена СНСД-ом није хтјела пустити, јер како каже, њима је била идеја да се овдје људи пате и муче па да кажу да је крив градоначелник”.

Станивуковић је нагласио да је вода приоритет у Пријаковцима.

“Све су то приоритети које смо радили, радимо и наравно сигуран сам уз оволику подршку наших људи, наставићемо радити”, закључио је Станивуковић.

Кандидат ПДП за одборника у Скупштини града Бањалука Милан Поповић похвалио је Станивуковића за четири године рада у поткозарским селима.

“Помагао је фудбалске клубове, културно-умјетничка друштва, наше парохијске цркве, радили смо путеве како локалне тако и макадамске, као и дио водоводне мреже. Сви се надамо да ћемо са великом побједом и скупштинском већином која ће сигурно бити, наставити са радом и да ће бити на овом простору пуно више рада и инфраструцтуре”, рекао је Поповић.

Кандидат ПДП за одборника у Скупштини града Бањалука Небојша Дринић реко је да су многа дјела градске администрације видљива у Пријаковцима.

“Много је дјеце која су добила бесплатне уџбенике, много је пензионера који су добили бесплатан градски превоз, много смо овдје кућа легализовали бесплатно што говори да смо и много радили у претходне четири године. Колико људи цијене и поштују наш рад и нашу посвећеност да овдје створимо услове за лакши и квалитетнији живот, говори и препуна сала данас у друштвеном дому у Пријаковицима”, рекао је Дринић.

Истакао је и да имају посебан план за обнову друштвени дом јер је он центар окупљања мјештана Пријаковаца када су важни датуми, прославе и окупљања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана