Станивуковић: У Бронзаном Мајдану са поносом могу рећи да смо урадили највише

ГС
Станивуковић: У Бронзаном Мајдану са поносом могу рећи да смо урадили највише

БАЊАЛУКА - "Још једна и низу величанствених трибина, овога пута у Бронзаном Мајдану, гдје са поносом могу рећи да смо урадили највише. У овом предивном мјесту урадили смо дјечије игралиште, нешто на шта нико раније није ни помислио. Уложили смо 2,5 милиона КМ у водоснабдијевање, те иако је ова година била сушна и изазовна, Бронзани Мајдан нити једног дана није имао проблема са водом", рекао је вечерас Драшко Станивуковић, кандидат ПДП за градоначелника Бањалуке и актуелни градоначелник, истичући да мјештани знају да су раније имали проблема са водом већ у мају.

- Урадили смо путну инфраструктуру, јавну расвјету, уложили смо у средства за школску фасаду, близу 100 хиљада КМ, иако је то можда надлежност ресорног министарства, затим лежеће полицајце да дјеца буду безбједна, дјечије игралиште... Овдје сам долазио у много домаћинстава, радио на имањима заједно са домаћинима, да видим како иде у пољопривреди и домаћој радиности и шта Град још може да помогне – истакао је Станивуковић.

Навео је да у Бронзани Мајдан долази десет година, као градоначелник четири, што је резултирало огромним бројем људи на трибини у овом великом бањалучком насељу.

- Све ово су наша дјела. Дјела су наша лична карта. Данас Бањалука добија још много дјела: постављање двоглавог орла на Бански двор, долазак Твртка I Котроманића, краља Срба, у нашу Бањалуку и нови парк који градимо су само неки од резултата које Бањалука добија са нама на челу. Имамо вољу и ентузијазам да радимо за овај град, што ћемо наставити и даље. Све већи и већи број људи на нашим трибинама говори о једној побједничкој атмосфери, коју нећемо само задржати, него повећати у наредних 21 дан – поручио је Станивуковић.

A group of people in a tentDescription automatically generated

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП и носилац листе за Скупштину града Бањалука, навео је да огромна подршка и у Бронзаном Мајдану показује да ће дјела побиједити.

- Дјела ће побиједити недјела и неправду. Побиједиће политичке противнике који не бирају средства покушавајући оспорити оно што је заиста неспорно. И побједа се види у Бронзаном Мајдану, никада већа подршка народа, што показује да ће наш Драшко Станивуковић однијети величанствену побједу за градоначелника Бањалуке 6. октобра, али и да ће дивни људи са наше листе добити велику подршку, биће најјачи тим у наредне четири године, да не бисмо имали мрцварење какво смо имали у Скупштини града у протекле четири године. На тај начин ћемо остварити још већа дјела за Бањалуку – поручио је Бореновић.

A group of people standing on podiums with hands upDescription automatically generated

Мирослав Шево, кандидат ПДП за одборника у Скупштини града Бањалука, навео је да се 2020. године пред народ Бронзаног Мајдана изашло са образом, а 2024. године и са образом и са дјелима.

- Данас је овдје преко 500 људи и Бронзани Мајдан је рекао: Драшко Станивуковић ће и даље бити градоначелник, а листа ПДП ће имати највише одборника. Политике завађања, вријеђања и омаловажавања је доживјела свој слом, политика афирмације породице, села и дјела је побиједила – поручио је Шево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана