Станић: Побољшати постојеће стање

Срна
Станић: Побољшати постојеће стање

НОВИ ГРАД - Кандидат за начелника општине Нови Град Слободан Станић /СДС-ПДП/ рекао је да ова локална заједница заслужује боље и да планира покренути све унутрашње резерве ради побољшања постојећег стања.

"То је 500.000 до 700.000 КМ за привреду, додатних 200.000 КМ за пољопривреду, 5.000 КМ за свако ново радно мјесто", рекао је Станић новинарима.

Он је навео да је планирана и подршка дјеци, пензионерима, борцима и другим категоријама становништва.

Носилац одборничке листе СДС-а Младен Шумар рекао је да је Нови Град спреман за промјене, новог начелника и нову скупштинску већину, која ће, како је навео, преузети одговорност за развој ове локалне заједнице.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је данас да ова странка има одличног кандидата за начелника, као и одборничку листу, која ће, како је навео, након толико година донијети побједу.

"Станић је дао посебан допринос у здравству, а посебно је активан у борби против одлагалишта радиоактивног отпада. Он ће бити предводник у борби против проблема, не само Новог Града, већ цијеле регије", навео је Шаровић, који је данас у Новом Граду разговарао са кандидатима СДС-а у главној улици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана