Српском народу треба јединство

К. Ћ.
Српском народу треба јединство

БРAТУНAЦ - Кандидат коалиције "Заједно за Српску" за предсједника Републике Српске Огњен Тадић изјавио је да млади људи у Српској демократској странци имају политичку снагу да направе "слободну, демократску, економски одрживу и социјално одговорну земљу".

- Само слободна и образована Република Српска може Харису Силајџићу, Жељку Комшићу и свим страним амбасадорима да каже или Дејтон или самостална држава Република Српска - поручио је Тадић на предизборној трибини у Братунцу, која је одржана у суботу увече.

Предсједник СДС-а Младен Босић истакао је да је српском народу "више него икад" потребно јединство.

- Aко не будемо јединствени и ако се не врати морал међу Србе тешко да ће опстати Република Српска и тековине, које је СДС створио прије 20 година - рекао је Босић.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину РС из изборне јединице пет Недељко Млађеновић позвао је Братунчане да изађу на изборе у што већем броју и обећао да ће, ако буде изабран, заступати интересе "Братунца, Сребренице, регије Бирач, општина које припадају овој изборној јединици и Републике Српске".

На трибини су се представили кандидати СДС-а за Народну скупштину РС из изборне јединице пет, те кандидати ове странке за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице три.

Подршку кандидатима СДС-а и коалицији "Заједно за Српску" дао је бивши предсједник РС Мирко Шаровић, а на трибини је говорио и предсједник Српске радикалне странке РС Миланко Михајлица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана