Српска била и остаје циљ СНСД-а

Глас Српске
Српска била и остаје циљ СНСД-а

БAЊAЛУКA - Српска је била и остала циљ СНСД-а, а без ње ми бисмо били исељенички народ, рекао је на јучерашњој предизборној трибини одржаној у мјесној заједници Кола кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Додик је нагласио да је политика СНСД-а усмјерена на очување РС и Дејтонски споразум, њену економску стабилност и бољи живот грађана.

- Све што смо обећали у протекле четири године ми смо урадили за РС и њене грађане и нисмо поклекнули уцјенама из Сарајева. Ми одговарамо народу и РС и увијек ћу у Сарајеву тражити вето када покушају да ураде нешто против РС јер је она наша једина земља коју ћемо чувати и бранити. Или ће РС бити равноправна у БиХ или нема БиХ - поручио је кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице два Никола Шпирић рекао је да се у протекле четири године, захваљујући гласачима, као предсједавајући Савјета министара БиХ борио за РС, а не против БиХ.

На предизборној трибини у мјесној заједници Кола представљени су кандидати СНСД-а за посланике у Народној скупштини РС и Парламентарној скупштини БиХ.

Током протеклог викенда кандидати СНСД-а за све нивое власти на предстојећим изборима и политика ове партије представљени су и у Рибнику, Шипову и Мркоњић Граду. В. Ш.

Сребреница је Република Српска

СРЕБРЕНИЦA, БРAТУНAЦ - Предизборна трибина СНСД-а, на којој су се представили кандидати ове партије за све нивое власти на предстојећим изборима, одржана је у петак у Сребреници и Братунцу. 

- Влада РС уложила је у посљедњих пет година 65 милиона марака за обнову и развој Сребренице, што је највише од свих општина у Српској. Радио сам на различитим питањима како бисмо од глобалне "сребренизације" РС, коју су упорно чинили политички кругови из Сарајева и дио међународне заједнице, показали да је ово Република Српска, која жели да развија Сребреницу - истакао је Додик. К. Ћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана