Срђан Тодоровић, кандидат СП-а за градоначелника Добоја: Вратићемо живот у Добој

Дарко Момић
Срђан Тодоровић, кандидат СП-а за градоначелника Добоја: Вратићемо живот у Добој

Прије свега, очекујем да се избори одрже у повољнијој епидемиолошкој ситуацији, да се сви грађани понашају у складу са препорукама и заштите своје здравље и да изборни дан протекне мирно, каже кандидат СП-а за градоначелника Добоја Срђан Тодоровић.

- Већ сада је извјесно да ће “чиста листа добојских социјалиста” обезбиједити позицију да се без нас неће моћи формирати власт. А што се избора за градоначелника тиче, резултате ћу саопштити 15. новембра, нешто послије 22 часа. Очекујем побједу, побједу за све Добојлије - каже Тодоровић.

ГЛАС: На чему темељите оптимизам?

ТОДОРОВИЋ: Грађани Добоја су се увјерили да ова власт једноставно није способна да ријеши нагомилане проблеме. Грађани Добоја показују да желе да Добој буде град срећних и задовољних људи. Добојлије се ослобађају страха и уцјена и увиђају да су у Добоју више од 20 година на власти исти људи, којима опште добро и јавни интерес нису приоритет.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

ТОДОРОВИЋ: Гдје сам год отишао, јасно сам рекао да нисам дошао по било чији глас, већ да сваки глас чујем. Желим да Добој живи и ради, да буде сигуран град, а сигурност значи посао, стан, образовање, здравствену заштиту и сигурне пензије.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за неког другог?

ТОДОРОВИЋ: Зато што нудим конкретне и конкурентне пројекте. Не тражим кривце за садашње стање, јер се они знају, већ нудим рјешење. Добој се мора извући из кредитног ропства и утицаја отуђених центара моћи. Вратићемо живот, у пуном смислу те ријечи, у Добој.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку?

ТОДОРОВИЋ: Прво, зауставити даља кредитна задуживања. Друго, директна комуникација са међународним инвеститорима за добијање грантова за реализацију пословних зона у функцији коридора 5Ц, како бисмо обезбиједили отварање нових капацитета који ће запослити Добојлије и омогућити опстанак и останак у Добоју. Даље, измјестити регионалну депонију на мјесто које неће угрожавати живот и здравље грађана, изградити споменик борцима и цивилним жртвама рата у градском парку...

Резултати

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ТОДОРОВИЋ: У политици су само резултати гаранција, а досадашњи рад и дјеловање Социјалистичке партије и моје лично, показали су да смо увијек подржавали све што је добро за Добој. Нама је Добој изнад свега. Ми Добоју желимо да вратимо сјај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана