СПС: Подршка из братске Будве од Бате Царевића

ГС
СПС: Подршка из братске Будве од Бате Царевића

БУДВА - Имате моју подршку, а знам да имате и подршку народа Републике Српске, стоји у писму подршке које је градоначелник Будве Марко Бато Царевић упутио предсједнику СПС Горану Селаку и свим члановима СПС уочи локалних избора 2020.

Царевић је због епидемиолошке ситуације спријечен да посјети Бањалуку и СПС, али је упутио ријечи подршке свим канидатима СПС, а посебно Селаку.

- Желим вам срећу и успјех на локалним изборима, како у Бањалуци тако и у читавој Републици Српској. Жао ми је што због епидемиолошке ситуације не могу доћи у Бањалуку да подржим браћу и сестре из СПС и свог пријатеља, носиоца листе и предсједника СПС Горана Селака. Надам се да ћемо врло брзо имати прилику и да се видимо. Имате моју подршку, а знам да имате и подршку народа Републике Српске. Све најбоље на предстојећим изборима и у будућем раду - стоји у писму.

Селак у је име свих чланова партије и великог броја грађана Српске, подржао је Бату Царевића уочи историјских избора у Црној Гори, као једног од носилаца позитивних промјена у Црној Гори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана