Шпирић: СНСД ће у Пелагићеву славити побједу

Срна
Шпирић: СНСД ће у Пелагићеву славити побједу

ПЕЛАГИЋЕВО - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић убијеђен је да ће СНСД већ 16. новембра славити побједу у Пелагићеву и да ће нови начелник бити кандидат странке Славко Тешић, а СНСД имати већину у локалном парламенту.

Шпирић је, након данашње посјете Општинском одбору СНСД-а, рекао Срни да је окупљање за Пелагићево, сваку локалну заједницу и Републику Српску, под вођством Жељке Цвијановић и Милорада Додика, и уз помоћ Владе Србије и предсједника Александра Вучића, једина опција која је гарант боље будућности свих који живе у Пелагићеву.

Он је подсјетио да је Влада Србије до сада уложила 650.000 КМ у Пелагићево, те да је од тог новца реконструисан трг и изграђени амбуланта и Дом културе.

“Оно чему даље треба посветити пажњу јесте пронаталитетна политика и нова радна мјеста. Имамо кандидата, Славка Тешића, који ће са својим сарадницима, уз помоћ коалиционих партнера бити посвећен томе да ово буде још успјешнија локална заједница у наредне четии године”, рекао је Шпирић.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Пелагићево Славко Тешић рекао је да му посјета потпредсједника странке значи много, те да је то још један доказ да странка стоји иза својих кандидата.

Тешић је напоменуо да је у инфраструктурне пројекте у Пелагићеву током пртотекле три године уложено више од два милиона КМ, захваљујући носиоцима власти у тој општини из СНСД-а.

“За сљедећу годину можемо одмах да најавимо изградњу обданишта, које је пријеко потребно због свих младих који желе да остану и формирају своје породице у Пелагићеву”, навео је Тешић. /крај/мак/ам/фото

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана