Социјалисти увјерени: Побиједићемо у Станарима, спремни смо за изазове

ГС
Социјалисти увјерени: Побиједићемо у Станарима, спремни смо за изазове

СТАНАРИ - Кандидати Социјалистичке партије су лијепљењем првог плаката званично почели кампању у Станарима.

На локалне изборе излазе, како наводе, са идејом да своје кандидатуре понуде свим грађанима Станара, а циљ је да општином руководе људи који живе и раде у Станарима и који осјећају које су потребе становника ове локалне заједнице.

Кандидат ове партије за начелника Станара је Денис Стевановић, који у тренутном сазиву обавља функцију првог човјека локалног парламента у најмлађој општини Српске. Такође, предсједник је Општинског одбора Социјалистичке партије Станари те члан Главног одбора поменуте партије.

- Апсолутно самостално креирамо нашу политику и сматрамо да је вријеме да се у Станарима доносе одлуке које су везане за живот и рад људи из Станара. Сасвим сам сигуран да око себе имам екипу људи која је спремна да се носи са свим проблемима и изазовима које доноси локална власт и знам да ћемо од 6. октобра, односно од 7. октобра сви заједно радити за боље Станаре и да ћемо побиједити на овим изборима - рекао је Стевановић.

Стевановић поручује да је свјестан одговорности коју има, као и да ће личним примјером и ангажманом, раме уз раме са колегама и партијским пријатељима са одборничке листе СП-а, показати да социјалисти у Станарима младошћу и квалитетним кадром иду ка побједи.

Носилац одборничке листе СП за СО Станари, Борис Шљивић, рекао је да је СП у Станарима у посљедње три године постала најмасовнији и најорганизованији политички субјект.

- Мислим да имамо најквалитетнију одборничку листу и најбољег кандидата за начелника. Имамо подршку наших грађана, подршку партије, на челу са предсједником Петром Ђокићем, и због тога не видим због чега ми не би однијели побједу у октобру - поручио је Шљивић.

Предсједник Социјалистичке партије, Петар Ђокић, поручио је да је увјерен да ова екипа људи коју предводи Денис Стевановић и који сутра треба да буде начелник ове општине, може направити тај велики нови заокрет и нови покрет у даљем развоју општине Станари.

- Зато му дајемо свесрдну подршку и зато вјерујемо и да је и ово прилика да на овај начин промовишемо успјешне, квалитетне, младе људе који су се већ доказали и који су већ стекли самопоуздање да им се могу повјерити најважнији државни послови, као што је руковођење једном општином - рекао је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана