Шобот: Бањалука је душа Српске, слоган СПС-а ову партију и мене

ГС
Шобот: Бањалука је душа Српске, слоган СПС-а ову партију и мене

БАЊАЛУКА - Доктор Никола Шобот, познати кардиолог и кандидат за градоначелника Бањалуке, у недавном гостовању у подкасту "За Српску треба имат душу" подијелио је своје мишљење о кампањи и вриједностима које дијели са СПС-ом.

У разговору је посебно истакао важност слогана партије, повезујући га са својим професионалним и личним увјерењима, поручено је из СПС-а.

"Ја сам кардиолог и вјерујем да, поред срца, ту негдје станује и душа. Тако да и за Српску треба имати душу, а Бањалука је душа Републике Српске. Свиђа ми се слоган 'За Српску треба имат душу'. Мислим да је то нешто што је повезало СПС и мене, не само дугогодишње пријатељство, него управо те вриједности које желимо да заступамо заједно. СПС је партија која ме одмах, по објављивању кандидатуре, искрено и свесрдно подржала. Што више времена проводимо заједно, видим да су нам идеје и вриједности које дијелимо веома сличне. Веома сам захвалан на подршци СПС-а и сигурно да ћу у наредне четири године оправдати повјерење кроз успјешне пројекте," рекао је Шобот.

Он је повезао овај слоган са својим професионалним и личним увјерењима, нагласивши да је тај принцип оно што га је спојило са СПС-ом.

Шобот је захвалио на искреној и свесрдној подршци СПС-а и обећао да ће у наредне четири године оправдати повјерење кроз успјешне пројекте.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана