СНСД за јако семберско село

Срна
СНСД за јако семберско село

БИЈЕЉИНА - Одборнички кандидати СНСД Бијељина указали су данас на велики значај пољопривредне производње на овом подручју и обећали снажну подршку домаћим пољопривредницима у наредном периоду.

"Влада Републике Српске је дуги низ година подржавала све битне пројекте у Семберији, са посебним акцентом на пољопривредну производњу и развој села и очекујем да ћемо након избора имати најбитнију улогу у локалној власти и да ћемо кроз Аграрни фонд буџетским средствима града помоћи ове вриједне домаћине", рекао је носилац одборничке листе Недељко Ћорић током обиласка насеља Хасе, Љељенча, Загони, Пучиле и Суво Поље.

Ћорић је позвао грађане да свој глас дају СНСД-у и заједничком кандидату за градоначелника Мићи Мићићу.

Одборнички кандидат Стеван Трифковић је истакао да ће СНСД још јаче подржати пољопривреднике и да ће подстицајне мјере са локалног нивоа бити значајније у предстојећем периоду.

Кандидат за одборника Лидија Ристић указала је на велики значај синхронизованог дјеловања локалне и републичке власти у подстицајним мјерама селу.

Одборнички кандидат Данијела Огњеновић је подсјетила да је до сада доста уложено у ова села, али и додала да та подршка мора бити још јача, посебно се осврнувши на мјесну заједницу Хасе које, каже, мора постати модерно и урбано приградско насеље Бијељине. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана