СНСД у Бијељини очекује 10 од 31 одборничких манадата

Срна
СНСД у Бијељини очекује 10 од 31 одборничких манадата

БИЈЕЉИНА - Савез независних социјалдемократа (СНСД) у Бијељини очекује освајање 10 од 31 одборничког мандата, изјавио је носилац одборничке листе Недељко Ћорић на отварању изборне кампање.

Он је навео да је лијепљење првог плаката на тргу испред Градске управе симболичан почетак изборне кампање под слоганом "Окупљање за Српску", јер за Градски одбор СНСД Бијељина кампања траје сваки дан у борби да се унаприједи живот грађана Бијељине и цијеле Републике Српске.

- Посвећени смо сваком задатку ка том циљу и сваком човјеку, а кампању ћемо искористити да представимо политички програм СНСД-а и будућу локалну политику у Бијељини - истакао је Ћорић.

Према његовим ријечима, снага СНСД-а је у окупљању свих важних политичких фактора у граду око намјере да се Бијељина унаприједи у свим сферама живота.

- Ми ћемо на локалним изборима спектакуларно побиједити политичке противнике, остварити убједљиву побједу и заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића, побиједићемо за Републику Српску - поручио је Ћорић.

На локалним изборима у Бијељини 15. новембра учествује 85 политичких субјекта, за функцију градоначелника боре се три кандидата, а на бирачком списку је 109.000 грађана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана