СНСД Сребреница: Побједа на поновљеним изборима биће убједљивија

Срна
СНСД Сребреница: Побједа на поновљеним изборима биће убједљивија

СРЕБРЕНИЦА - Из Општинског одбора СНСД-а Сребреница данас су позвали бираче да 21. фебруара изађу на изборе, дају подршку заједничком кандидату српских странака Младену Грујичићу за начелника општине и кандидатима ове странке за одборнике у новом сазиву Скупштине општине, те да масовним изласком на поновљене изборе остваре убједљивију побједу од оне у новембру.

Потпредсједник Скупштине општине Сребреница у старом сазиву Драгић Глишић из СНСД-а изјавио је медијима да је ова странка имала знатно бољи изборни резултат на изборима 15.новембра него прије четири године.

Он одлуке Централне изборне комисије (ЦИК) и Суда БиХ о поништавању избора у Сребреници сматра политичким, оцјењујући их правнимн насиљем над вољом бирача.

- Правно насиље тих институција БиХ неће поколебати српски народ да изађе на поновљене изборе и да остваримо још убједљивују побједу него у новембру - поручио је Глишић.

Члан Општинског одбора СНСД-а Милош Миловановић рекао је да су у овој странци свјесни чињенице да је ЦИК БиХ неправедно поништио резултате избора на 26 бирачких мјеста у Сребреници.

- Ми смо за понављање избора спремни и поново ћемо убједљиво побиједити, што је сасвим очекивано и природно на основу броја уписаних бирача јер већину у овој општини чини српско становништво - истакао је Миловановић.

Он је позвао српски народ да схвати озбиљност ситуације и значај ових избора за Сребреницу и масовно изађе на изборе 21. фебруара, да подржи заједничког кандидата српских странака Младена Грујичића за начелника општине и листу СНСД-а за састав општинске Скупштине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана