СНСД почео предизборну кампању у Пелагићеву

Срна
СНСД почео предизборну кампању у Пелагићеву

ПЕЛАГИЋЕВО - Општински одбор СНСД-а у Пелагићеву данас је озваничио почетак предизборне кампање лијепљењем првог плаката на Тргу "9. јануар".

Члан Предсједништва СНСД-а Недељко Ћорић, који је присуствовао лијепљењу плаката, рекао је Срни да је око кандидата ове странке за начелника општине Пелагићево Славка Тешића окупљен велики број политичких субјеката из те општине.

Ћорић је напоменуо да Тешић има пуну подршку и свих нивоа СНСД-а, те вјерује да ће са коалицијом у Пелагићеву направити све оно што до сада није било урађено, а реално је могуће ради развоја општине.

Тешић је истакао да је циљ странке у наредне четири године развијена општина, да СНСД има низ програма за развој сваке локалне заједнице, а посебно је истакао "Пронаталитетну политику" и "Развој привреде и пољопривреде".

Он је поручио да ће сви средњошколци са подручја општине имати бесплатан превоз, а основци бесплатне уџбенике.

- Слоган наше кампање је окупљање и ми смо се и данас окупили овдје да докажемо да Пелагићево може боље, а не да би некога побиједили - истакао је Тешић.

Он је додао да СНСД и коалиција окупљена око те странке неће водити негативну кампању, него ће грађанима представити пут развоја Пелагићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана