СНСД очекује најмање седам одборника и побједу у трци за начелника Шамца

Срна
СНСД очекује најмање седам одборника и побједу у трци за начелника Шамца

ШАМАЦ - Кандидат СНСД-а за начелника општине Шамац Ведран Ђурђевић рекао је Срни да очекује побједу на предстојећим локалним изборима и најмање седам одборника у Скупштини општине, те да СНСД са својим коалиционим партнерима формира скупштинску већину.

Он је навео да су главни циљеви у наредне четири године повећање подстицаја у пољопривреди, обнова реалног сектора у привреди, модернизација инфраструктуре села, повећање помоћи најугроженијим категоријама становништва и већа издвајања за образовање, културу и спорт.

Ђурђевић је поручио бирачима да је циљ политике шамачког СНСД-а створити услове који ће младе задржати у овој општини, те додао да очекује да ће бирачи препознати политички програм СНСД-а.

Он је рекао и да очекује од политичких противника да изборна кампања прође у једном демократском тону.

Свечаним лијепљењем првог плаката, Општински одбор СНСД-а данас је отпочео изборну кампању под слоганом "Окупљање за Шамац".

Носилац листе кандидата за одборнике у Скупштини општине Драган Илинчић рекао је да је листа коју предводи представља младе и амбициозне људе који желе својим знањем и политичким дјеловањем да остваре бољи живот на подручју општине Шамац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана