СНСД лијепљењем првог плаката озваничио почетак кампање у Требињу

Срна
СНСД лијепљењем првог плаката озваничио почетак кампање у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Савез независних социјалдемократа (СНСД) Требиње данас је лијепљењем првог плаката обиљежио почетак предизборне кампање за локалне изборе, а предсједник Градског одбора СНСД-а у Требињу Лука Петровић пожелио је достојну, културну, господствену кампању, уз поруку да Требиње заслужује културно понашање, достојно обичног човјека.

Петровић је рекао да је њихов задатак да у овој кампањи приђу људима и укажу им на све оно што су радили у претходне четири године, али и оно што ће радити у наредне четири.

- То смо, у платформи која је била 2016-2020, реализовали у проценту од 95 одсто. Очекујемо и велики проценат извршења обећања која дајемо у новој платформи 2020-2024. година - рекао је Петровић новинарима и пожелио срећу свим политичким субјектима и коалиционим партнерима који подржавају кандидатуру Мирка Ћурића за градоначелника.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња Мирко Ћурић, који је и актуелни градоначелник, пожелио је да кампања прође у миру, достојанствено, као и да се људима презентује све оно што је урађено у претходном периоду, али и идеје за наредни период.

- Оно што је јако важно је да се наоружамо стрпљењем. Биће провокација у овом периоду, ми нисмо за то, ми смо људи који смо препознатљиви да желимо све разговором да рјешавамо, у миру. Оно што ми очекујемо је 70 одсто гласова и за мене као канидата уз подршку свих коалиционих партија и СНСД-а и свих грађана који подржавају рад, ред и дисциплину, јер смо препознатљиви по томе - истакао је Ћурић.

Ћурић је нагласио да очекују да ће остварити изборни резултат од 21 одборника у скупштинској већини, заједно са коалиционим партнерима.

Он је свим кандидатима пожели добар резултат и успјешан рад, као и коалиционим партнерима и осталим политичким субјектима.

Локални избори у БиХ биће одржани 15. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана