СНСД ће наставити да брани Српску

Глас Српске
СНСД ће наставити да брани Српску

ЧЕЛИНAЦ, КОТОР ВAРОШ - Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за предсједника РС Милорад Додик изјавио је да ће СНСД наставити да брани РС на најбољи могући начин и да неће дозволити уставне промјене на штету интереса Српске.

- Данас падају бројне владе у Европи због посљедица велике економске кризе, а ми смо од Српске направили најстабилнију регију у Европи. Не осјећамо се срећнима што живимо у БиХ, ту смо зато што морамо, а не што волимо. БиХ оваква не може опстати - рекао је Додик у недјељу увече на предизборној трибини СНСД-а у Челинцу, јавила је Срна.

Он је додао да Исламска вјерска заједница и сарајевска политика урушавају БиХ и профилишу радикалне покрете који су пријетња миру у БиХ, због чега је РС светиња српског народа.

Додик је у недјељу увече на предизборној трибини СНСД-а у Котор Варошу рекао да ће СНСД наставити политичким средствима да гради бољу будућност, јер је политика ове партије политика мира, а не сукоба и рата.

Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић обећао је да кандидати СНСД-а у заједничким органима БиХ, уколико добију подршку на изборима, неће дозволити пренос надлежности са РС на БиХ и да ће и даље у Сарајеву чврсто бранити интересе српског народа и РС.

Носилац листе СНСД-а за Парламент БиХ из изборне јединице један Никола Шпирић истакао је да су кандидати СНСД-а у заједничким органима у БиХ показали да је могуће бавити се политиком, а не преносити надлежности са РС на БиХ.

Носилац листе СНСД-а за НСРС из изборне јединице два Игор Радојичић рекао је да су кандидати СНСД-а који су на прошлим изборима добили повјерење грађана испунили дата обећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана