Скуп Уједињене Српске у Хан Пијеску: Биљежимо велики раст

ГС
Скуп Уједињене Српске у Хан Пијеску: Биљежимо велики раст

ХАН ПИЈЕСАК - На данашњем предизборном скупу Уједињене Српске на Хан Пијеску поручено је да ова странка биљежи велик раст.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је да је странка спремна да у овој општини направи корак даље, с обзиром на то да тренутно имају потпредсједника Скупштине, те да ће наставити да подржава све пројекте који ће унаприједити живот становника Хан Пијеска.

Он је похвалио рад предсједника Општинског одбора Уједињене Српске и носиоца листе Вјекослава Максимовића, нагласивши да је ријеч о једном од најактивнијих људи странке што се јасно види у резултатима његовог рада на терену.

Став Општинског одбора Уједињене Српске Хан Пијесак јесте да се мора интензивније радити на развоју туризма, с обзиром на то да је овај локалитет проглашен ваздушном бањом.

Туризам је кључ за даљи развој Хан Пијеска, а као најважнији пројекат из ОО наводи се завршетак реконструкције Љетне резиденције краља Александра Карађорђевића, у народу познате као Вила Карађорђевића. Ова реконструкција омогућила би туристима да спавају тамо гдје су некада спавали српски краљеви и да уживају у истом свјежем ваздуху који су они удисали, којег је Вила Карађорђевића управо ту и изграђена, саопштено је из Уједињене Српске.

Уједињена Српска ће наставити да подржава овакве и сличне пројекте јер, осим што чувају историјско насљеђе, они директно доприносе бољој туристичкој понуди и развоју локалне заједнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана