Шест странака уз кандидата СНСД-а Зорана Аџића

Милан Вујић
Шест странака уз кандидата СНСД-а Зорана Аџића

ГРАДИШКА - Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић на локалне изборе излази са подршком шест странака које су у претходном мандату биле дио скупштине већине у Градишци, што је потврђено данас потписивањем коалиционог споразума.

Аџић је након потписивања коалиционог споразума, рекао да је актуелна владајућа коалиција у претходна два мандата била стабилна и заједно радила на развоју Градишке, те да су плод тог рада реализовани инфраструктурни пројекти у свих 56 градишких мјесних заједница.

-У фокусу и даље су интереси грађана Градишке и тако ће остати и у наредном мандату. Трудили смо се да комуницирамо са грађанима и привредницима, препознамо њихове потребе и радимо на развоју инфраструктуре на цијелом подручју Градишке - казао је Аџић.

Осим СНСД-а, Аџићеву кандидатуру за градоначелника Градишке подржали су Демос, Народна партија Српске, Уједињена Српска, Социјалистичка партија Српске, Социјалистичка партија и ДНС.

Предсједник Градског одбора Демос-а Градишка Владимир Јанковић рекао је да је као одборник у градској скупштини посљедња два мандата био дио скупштинске већине која је радила на развоју Градишке заједно са градоначелником Аџићем, те да ће Демос и у наредне четири године бити важан дио коалиције.

Потпредсједник  Градског одбора НПС-а Борис Крчмар истакао је ова коалиција и градоначелник Аџић иза себе остављају бројне реализоване пројекте, те да заједно настављају да раде и планирају нове.

Предсједник ГрО Уједињене Српске Душан Кочић позвао је бираче да на изборима подрже оне који су показали да могу, хоће и знају да раде у интересу свих грађана, а предсједник Градског одбора СПС Градишка Сњежана Гвозден рекла је да дајући подршку Зорану Аџићу и овој коалицији грађани Градишке бирају наставак развоја града.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Страхиња Јуришић нагласио је да ова партија и даље снажно подржава развојни пут којим иде Градишка, док је предсједник Градског одбора ДНС-а Славко Мекињић подсјетио је да је за вријеме ове коалиције Градишка добила статус града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана