Селак: СПС је већ сада побједник избора, а тек смо почели

Срна
Селак: СПС је већ сада побједник избора, а тек смо почели

БАЊАЛУКА - СПС је већ сада побједник Локалних избора у Бањалуци.

Имамо велику подршку грађана, константан раст чланства и за кратко вријеме смо постигли одличне резултате, поручио је предсједник СПС Горан Селак, који се, заједно са шефом Повјереништва СПС Сашом Кондићем, данас обратио грађанима и симпатизерима СПС.

Ова партија данас је организовала разговор са грађанима и симпатизерима у Куљанима, Дракулићу, Обилићеву, парку Младен Стојановић, на Старчевици, тврђави Кастел и на Лаушу, а дан је завршен радним састанком са носиоцима активности у мјесним одборима, који је уз поштовање превентивних мјера одржан у сали ресторана “Сорисо” у Аквани.

- СПС је нова прича која има подршку, која окупља сјајне људе и која расте из дана у дан. Зато већ сада можемо да кажемо да смо побједници ових избора, а тек смо почели да остварујемо циљеве и да окупљамо људе. Заједно смо направили велику ствар. Од 12. марта до данас радили смо вриједно и сложно. Први велики резултат је омасовљење партије јер пришли су нам многи вриједни људи, а још један велики успјех нас чека 15. октобра - поручио је Селак, који је и носилац листе СПС за Бањалуку.

Шеф Повјереништва СПС и кандидат за Скупштину града Бањалука Саша Кондић позвао је Бањалучане да се укључе у рад најмлађе политичке партије у граду и да дају свој допринос, да буду покретачи нових идеја и да се њихов глас чује.

- Многи су препознали да нисмо као остале политичке партије, да смо млада екипа која има енергију, визију и снагу за велике ствари. И у праву су. СПС је прича која расте и прича која ће да траје. Зато и сада позивам све наше суграђане да нам се придруже, да заједно радимо и стварамо, да јачамо наше идеје и да одлучујемо о будућности - поручио је Кондић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана