Селак: Подршка рађању, статусу бораца и повећању плата и пензија

Срна
Селак: Подршка рађању, статусу бораца и повећању плата и пензија

ПРИЈЕДОР - Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак поручио је да су политике и циљеви СПС-а да за сваку бебу рођену у Српској буде исплаћено 5.000 КМ, нови Закон о правима и статусу бораца, повећање пензија и плата и мање цијене лијекова.

Селак је истакао да су подршка рађању, статус стваралаца Републике Српске за борце, подстицаји привреди и повећање пензија приоритети за које мора бити средстава, воље и времена.

“Само одговорност и домаћински однос према ресурсима и институцијама Републике Српске могу да нам помогну и да лакше пребродимо глобалну кризу и да нам у буџету остане довољно да рјешавамо велики број приоритета”, поручио је Селак на трибини СПС-а која је одржана у препуној сали Позоришта Приједор.

Он је истакао да су од Херцеговине до Поткозарја пуне трибине СПС-а, да влада побједничка атмосфера и велика енергија.

“Знам да резултати неће изостати и да ћемо имати разлог да славимо 2. октобра”, поручио је Селак, који је и носилац листе СПС-а за Народну скупштину у Изборној јединици три.

Грађанима су се обратили и кандидат СПС за предсједника Републике Српске Неђо Ђурић, носилац листе СПС-а за Народну Скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Душко Милетић и други кандидати са ове листе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана