Селак: Нудимо бирачима најбоље кандидате на предстојећим изборима

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Лидер СПС-а Горан Селак рекао је вечерас у Бањалуци да ће та странка спремно, фер и самостално учествовати у актуелној изборној кампањи нудећи гласачима најбољи програм и кандидате за народне посланике у свим изборним јединицама, као и за предсједника Републике Српске.

Селак, који је носилац листе за Народну скупштину Српске у Изборној јединици три, рекао је новинарима да се вечерас у највећем граду Српске одржава први њихов предизборни скуп у оквиру кампање за предстојеће опште изборе и да ће грађанима понудити страначки програм који је, како каже, квалитет и омогућиће им бољи живот.

Он је рекао да гарантује да се бирачи неће покајати ако буду гласали за њиховог предсједничког кандидата Неђу Ђурића, који је успјешан привредник, академски грађанин, бивши посланик, министар и човјек без икаквих афера.

Селак је изразио задовољство што је СПС вечерас угостио и предсједника, како је рекао, братског Покрета социјалиста из матице Србије - Александра Вулина, који је министар унутрашњих послова Србије.

Вулин је рекао да је Србима на овим и другим просторима потребно обједињавање па и када је ријеч о љевичарским партијама, истичући да Срби морају мислити јединствено и бити јединствен политички народ зарад будућих генерација.

"Зато је Покрет социјалиста Србије данас овде да покаже колико српска, патриотска левица мисли о Српској, те колико је важно да имамо партнерство са обе стране Дрине", рекао је Вулин.

Он је додао је СПС партија искрених љевичара и бораца за социјалну правду, те људи који знају шта је национално и од тога не одустају бранећи српске интересе.

"Борба за очување Српске је идеја водиља СПС-а али и Покрета социјалиста", рекао је Вулин.

Кандидат СПС-а за предсједника Републике Српске Неђо Ђурић рекао је да СПС у кампању иде побједнички и на фер начин. "Надмећимо се витешки, снагом знања и програма", рекао је Ђурић.

Скупу СПС-а у Спортској дворани "Обилићево" присуствовали су бројни кандидати ове партије на наредним општим изборима, чланови и симпатизери странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана