СДС Семберија: Са Горњим Црњеловом до побједе

Срна
СДС Семберија: Са Горњим Црњеловом до побједе

БИЈЕЉИНА - СДС Семберија је послије разговора са мјештанима Горњег Црњелова оцијенила да грађани препознају све што је лидер странке Мићо Мићић са сарадницима урадио у овој мјесној заједници и што ће бити настављена реализација важних пројеката.

Кандидат СДС Семберија за градоначелника Бијељине Мићо Мићић истакао је да ће ове године бити асфалтирани путеви у Бошњаковићима и Рушићима, након чега неће постојати ни сокак у Горњем Црњелову који није асфалтиран, наводи се у саопштењу ове странке.

- Прије неколико година овдје смо проширили школу, уредили спортску дворану, кабинете за наставу, асфалтирани су путеви, постављана јавна расвјета, а нашу одговорну политику према мјесним заједницама наставићемо и у наредном периоду - навео је Мићић.

Кандидат за одборника Витомирка Марјановић је рекла да јој је задовољство да буде уз овог човјека који је борац за Семберију.

- Његовим залагањем наша села су постала функционалнија и повезанија са градом - рекла је Марјановићева.

Жељка Грујичић, кандидат СДС Семберија за локални парламент, нагласила је да је Горње Црњелово село добрих домаћина.

- Сигурна сам да ће народ направити добар избор и 15. новембра заокружити једину озбиљну опцију, а то је СДС Семберија - рекла је Грујичићева.

Кандидат за одборника Јован Гајић истакао је да је Горње Црњелово село из којег потиче и да је са мјештанима свих ових година дијелио и добро и зло.

- Никада ова мјесна заједница није запостављана од Градске управе захваљујући Мићићу и његовим сарадницима, а ми сада представљамо нову политичку снагу, људе са искуством који имају шта да понуде - рекао је Гајић и додао да СДС Семберија не обећава, него дјелима показује шта може да учини за грађане.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана