СДС Семберија: Бродац примјер добре сарадње Градске управе и мјештана

Срна
СДС Семберија: Бродац примјер добре сарадње Градске управе и мјештана

БИЈЕЉИНА- Сарадња са мјештанима Броца већ годинама је примјер како се успјешно рјешавају инфраструктурне потребе становника сеоских и градских мјесних заједница, оцијенио је кандидат за нови градоначелнички мандат СДС Семберија и коалиције "Заједно за Семберију и Српску" Мићо Мићић.

- За претходних десетак година у Бродац је уложено преко милион марака у инфраструктуру и објекте здравства и културе, дио средстава су обезбиједили и мјештани, а ове године смо наставили изградњу инфраструктуре у Броцу и то је потврда да одлучним корацима можемо завршити све што испланирамо - истакао је Мићић.

Кандидат за одборника Зоран Софренић је оцијенио да листу СДС Семберија чине људи који су се остварили лично и професионално, без обзира на године, а да је градоначелник Мићић доказао својим дјелима да заслужује да побиједи и на овим изборима.

Одборнички кандидат СДС Семберија Драгиша Марјановић истиче да изградња инфраструктуре није важна само за становнике, него и за локална, мала и средња предузећа којима се олакшава пословање.

- Та предузећа запошљавају углавном раднике из мјесних заједница у којим асе налазе и управо је побољшање услова за живот и пословање најбољи начин да задржимо људе у нашој средини и одговоримо из од одласка - рекао је Марјановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана