СДС: Позив бирачима да изађу на изборе

Срна
СДС: Позив бирачима да изађу на изборе

БАЊАЛУКА - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић позвао је данас грађане Бањалуке да изађу на изборе и свој глас дају кандидатској листи ове странке за Скупштину града, као и заједничком кандидату за градоначелника Бањалуке Драшку Станивуковићу (ПДП).

Он је оцијенио да је ова странка водила успјешну предизборну кампању, у којој је “побијеђена равнодушност”.

“То је најважније и страха више нема и грађани ће послије дужег периода гласати слободно својом вољом како год желе. Мислимо да је дошло вријеме за промјене”, рекао је Шаровић на завршној конференцији за новинаре у Бањалуци.

Он је истакао да све промјене почињу из Бањалуке, када је ријеч и о локалним изборима, али и промјенама које се очекују за двије године на општим изборима.

Носилац листе кандидата СДС-а за Градску скупштину и предсједник бањалучког Градског одбора СДС-а Славко Грбић изразио је очекивање у изборну побједу, уз позив грађанима да већ у јутарњим часовима, одлучно и храбро изађу на бирачка мјеста.

Он је рекао да је током мјесец дана предизборне кампање велики број грађана прихватио идеје и рјешења које је СДС понудио за бројне проблеме.

Кандидат опозиције за градоначленика Бањалуке Драшко Станивуковић /ПДП/ оцијенио је да су опозиционе странке у Бањалуци водиле фер и поштену предизборну кампању уз поштовање политичких противника.

“У ових 30 дана смо показали да ширимо оптимизам и да смо у тих 30 дана већ створили град без подјела, град у којем уважавамо другачија мишљења и погледе, што је велики искорак напријед”, навео је Станивуковић.

Шаровић и Грбић су прије конференције за новинаре посјетили изборни штанд СДС-а на Тргу Крајине, гдје су, такође, поручили грађанима да изађу на изборе и гласају. /крај/нб/мђ/фото

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана