СДС почео предизборну кампању из Бијељине

Срна
СДС почео предизборну кампању из Бијељине

БИЈЕЉИНА- Српска демократска странка (СДС) започела је данас предизборну кампању у Бијељини, одакле су поручили да нуде политику мира, стабилности и дијалога.

Са страначке конвенције, којом је СДС започео кампању за октобарске опште изборе, поручили су да вјерују у изборну побједу и да ће бринути о свим категоријама, првенствено о борачким.

Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва Бих Мирко Шаровић рекао је да нуди политику мира, стабилности, дијалога, договора и развоја и једнаких шанси за све.

"Наш програм је Република Српска изнад свега", рекао је Шаровић на страначкој конвенцији СДС-а на којој су се представили носиоци листа СДС-а за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић такође очекује изборну побједу и да ће, ако се то догоди, ова коалиција створити државу у којој ће свако ко се огријешио о закон и одговарати.

"Нудимо пут спасења Републике Српске", рекла је Тривићева.

На данашњој конвенцији СДС је истакнуто да ће грађанима, ако побиједе на изборима 2. октобра, омогућити бољи животни стандард, већи привредни раст, борбу против криминала и корупције и зауставити одлазак младих.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана