Саво Милошевић подржава СНСД

М. Ч.
Саво Милошевић подржава СНСД

БAЊAЛУКA - Прослављени фудбалски ас Саво Милошевић, током посјете Бијељини, дао је пуну подршку на предстојећим општим изборима кандидату СНСД-а за предсједника РС Милораду Додику, кандидату за члана Предсједништва БиХ Небојши Радамановићу, изборној листи ОО СНСД-а за Парламент БиХ и Народну скупштину РС, саопштено је у петак из ОО СНСД Бијељина.

- Сви смо свесни чињенице да су ускоро избори и моја посета Бијељини и СНСД-у је део те кампање. Никада се нисам скривао и бежао од одговорности и јасно сам се опредељивао за ону опцију за коју мислим да је права - рекао је Милошевић.

Говорећи о предсједнику Владе РС Милораду Додику, Милошевић је подсјетио да је он вјерни навијач "Партизана".

- Имам моралну обавезу да подржим председника Додика, јер сматрам да је он најбоља опција за РС у овом тренутку, а поготово за мене, јер сам ту и рођен. Бобар је један од најуспешнијих привредника овде и наша сарадња је природна ствар. Надам се да је ово тек почетак сарадње и узајамног поштовања - рекао је Милошевић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину РС у изборној јединици 4, Гаврило Бобар, истакао је да је Саво Милошевић велики човјек, јер је то услов да буде велики спортиста и фудбалер.

- Наш Саво је то успио. Моја жеља је била да покушамо да, по окончању његове фудбалске каријере, заједнички нешто урадимо и за наш крај Бијељину и Семберију. Мислим да можемо урадити пуно, јер то народ од нас очекује - рекао је Бобар и најавио пословне аранжмане са Милошевићем и могућност његовог ангажмана на челу фудбалског клуба "Радник" из Бијељине, како би овај клуб постао премијерлигаш.

Каријера

Саво Милошевић је истакао да се послије успјешне фудбалске каријере жели посветити неким другим стварима као што је бизнис.

- Људи попут Бобара су моји идеални сарадници, јер имају искуства у бизнису, а то је за мене почетак. Сваки почетак је тежак, а ако изаберете праве људе и тај почетак може бити лакши - рекао је Милошевић.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана