Саша Илић, кандидат ДНС-а за начелника Српца: Спреман сам да преузмем одговорност

В. К. С.
Саша Илић, кандидат ДНС-а за начелника Српца: Спреман сам да преузмем одговорност

СРБАЦ - Спреман сам да преузмем одговорност и водим Србац на бољи и другачији начин, поручио је за “Глас Српске” кандидат ДНС-а за првог човјека те општине Саша Илић, који очекује побједу у тој трци, али и веома добар резултат одборничке листе ДНС-а.

Оптимизам, каже, темељи на основу комуникације са људима.

- Србац је захватила летаргија, општина је успавана, да не кажем мртва. Потребне су нам промјене и нова енергија коју могу донијети нови и млади људи. Мислим да грађани то препознају и да је наша побједа све ближе. Окосница моје кампање и ДНС-а су људи и живот у Српцу. Не бавимо се високом политиком него конкретним проблемима суграђана. По томе се разликујемо од конкуренције. Обишли смо готово све мјесне заједнице, увидјели проблеме са којима се сусрећу наши грађани. Замислите да у 21. вијеку мјештани у неким селима немају воду. То ћемо прво урадити - казао је Илић.

Они који сада владају су, додао је, показали шта знају.

- Стање није добро и потребан је другачији приступ. Морамо зауставити одлазак становништва и покренути привреду. Зауставићемо лош однос према инвеститорима који су били спремни да улажу у општину. Нећемо од њих тражити никакве посебне услове, него ћемо учинити све да добију бесплатно земљиште на коришћење и дозволе у кратком року. Имамо договоре са неколико инвеститора који су спремни да улажу у Србац ако би се створио повољнији амбијент и промијенио начин вођења општине - казао је Илић.

На питање чиме гарантује да ће испунити обећано у кампањи, одговара чашћу и образом.

- Србац је мала општина и свако сваког зна. Сви који ме познају знају ко сам и шта сам. Сигурно нисам неко ко је навикао да трпи неправду, понижења и овакав начин владања. Окренуо сам леђа једној лошој политици и кренуо тежим путем и од нуле - закључио је Илић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана