Шаровић: Водићемо позитивну изборну кампању

Срна
Шаровић: Водићемо позитивну изборну кампању

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник СДС-а и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић поручио је данас у Источном Сарајеву да ће водити позитивну изборну кампању, те изразио задовољство њеним почетком у Бијељини.

“Водићемо позитивну кампању, али то не значи да нећемо бити критични према власти. Испало је да је за све проблеме /крива/ опозиција ПДП, СДС, а власт грађанима даје различита обећања”, рекао је Шаровић на конференцији за новинаре у Источној Илиџи.

Он је навео да велики пројекти нису могући без сарадње са Свјетском банком, ЕБРД-ом, ЕИБ-ом, али и Њемачком и земљама ЕУ, те поручио да ће, ако буде изабран, обезбиједити да просјечна плата у Републици Српској буде 1.800 КМ.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Маринко Божовић поручио је да ће се залагати за измјену, како каже, лоше дефинисаних законских рјешења, која ће омогућити правичнију расподјелу средстава свим локалним заједницама у Српској.

Кандидат СДС- за Народну скупштину Републике Српске Слађана Јашаревић каже да ће се залагати за економски јаку Српску.

“Треба настојати отворити привредну зону на локалитетима некадашњих привредних гиганата и понудити инвеститорима. Да би смо се привредно развијали морамо привредно сарађивати са свима. Да би инвеститори дошли требају нам мир, стабилност и сарадња”, напоменула је Јашаревићева.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана