Шаровић у Лопарама: Савић успјешан начелник

Срна
Шаровић у Лопарама: Савић успјешан начелник

ЛОПАРЕ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да је кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника општине Лопаре Радо Савић успјешан начелник општине који треба да остане на тој функцији и у наредном мандату.

Шаровић је изјавио да је данас са Савићем посјетио фабрику за производњу радијатора "Термал" у Лопарама, која запошљава 86 радника, да би показали успјешне примјере бизниса у овој малој општини.

Он је додао да оваквих примјера у Лопарама има још.

Шаровић је захвалио свима који се придржавају превентивних мјера у вријеме епидемије корона вируса, те исказао подршку здравственим радницима Републике Српске.

Кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Лопара Радо Савић рекао је да је привреда услов за опстанак и ове и свих општина, те подсјетио да је у претходном мандату са привредницима ове општине креирано око 400 радних мјеста у реалном сектору.

Он је додао да је циљ да се и у наредном мандату тако настави јер сматра да је постојање радних мјеста основа да би се имао добар и функционалан здраствени и образовни систем, и све друго.

- "Термал" је добар примјер како се у сарадњи локалне заједнице и инвеститора може преокренути судбина привредног субјекта из жизгубљеногж у привредни субјект који обезбјеђује егзистенцију за 86 породица из Лопара - нагласио је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана