Шаровић: Станковић зна како град учинити кључним регионалним центром

Срна
Шаровић: Станковић зна како град учинити кључним регионалним центром

ТРЕБИЊЕ - Предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић изјавио је вечерас да је заједнички кандидат коалиције “За напредно и модерно Требиње” Илија Станковић права особа да води Требиње у наредне четири године јер има визију и зна како управљати овим градом и како га учинити кључним регионалним центром.

Шаровић је рекао новинарима у Требињу да је Илија Станковић у досадашњем дијелу кампање показао да је лидер кога треба подржати.

“Иза њега стоји значајан број коалиционих партнера, највећи до сада који га подржавају. Као предсједник СДС-а увјерен сам да ће Требиње од 15. новембра имати нову власт, нову скупштинску већину и новог градоначелника Илију Станковића”, рекао је Шаровић који је вечерас у Требињу присуствовао представљању програма кандидата за градоначелника и коалиције.

Станковић је рекао новинарима да због епидемије вируса корона и погоршане епидемиолошке ситуације у Требињу, та коалиција неће правити веће предизборне скупове.

Станковић је навео да коалиција неће правити никакве скупове док не буде сахрањен Његово високопреосвештенство митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

“Ми прије свега да желимо да све грађане обавијестимо да ћемо радити у новом режиму, због тога што је вирус корона учинио своје и наше мишљење је да се мора помоћи привреди, како би се задржала радна мјеста, уз могућност отварања нових. Нећемо заборавити младе, породице погинулих бораца и борце отаџбинског рата”, рекао је Станковић новинарима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана