Шаровић: Шест начелничких позиција више него до сада

Срна
Шаровић: Шест начелничких позиција више него до сада

БАЊАЛУКА - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је вечерас у Бањалуци да је ова странка освојила шест начелничких позиција више него што је имала до сада, те да је опозиција побиједила у 21 локалној заједници.

Шаровић је истакао да је најважније да је СДС "одбранио Бијељину", те да побједа кандидата опозиције у Бањалуци и Бијељини наговјештава велике промјене у Републици Српској.

Међу општинама у којима је СДС освојио начелничка мјеста, навео је Шаровић, су Билећа, Љубиње, Дервента, Модрича, Хан Пијесак, Брод, док су са коалиционим партнерима освојени Братунац, Бањалука и Станари.

Шаровић је нагласио да опозиција има разлога да буде задовољна, те да СДС има много већу снагу него што је то било до сада.

"Ништа не може промијенити ове резултате, јер је обрађено више од 80 одсто листића. Изгубили смо неколико општина, али много више је оних које смо добили", рекао је Шаровић на конференцији за новинаре из Главног изборног штаба у Бањалуци.

Кад је у питању град Добој, Шаровић је рекао да се води велика битка, те да ће о свему одлучити Централна изборна комисија БиХ, којој су поднесени захтјеви да се потпуно поништи изборни процес.

Он је честитао свим изабраним начелницима и одборницима и рекао да СДС вечерас има разлога за славље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана