Шаровић: Приоритет су мир, стабилност и развој

Срна
Шаровић: Приоритет су мир, стабилност и развој

КОСТАЈНИЦА - Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је вечерас на предизборној трибини ове странке у Костајници да су мир, стабилност и развој приоритети СДС-а.

“Само на миру и стабилности Република Српска може да се развија и буде успјешна, а ако је успјешна, онда ће нам свима бити боље”, рекао је Шаровић Срни.

Он је истакао да су три кључна питања која интересују становнике Костајнице - Трговска гора, разграничење са Хрватском, те инфраструктурно повезивање. Шаровић је додао да у причу о брзом путу, који треба да повеже Нови Град, Приједор и Козарску Дубицу, треба уврстити и Костајницу.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Костајнице Драган Грубљешић рекао је да ће ова општина, као мала средина која зависи од локалне самоуправе и помоћи са нивоа републике, осјетити бољитак уколико он оствари добар изборни резултат и постане посланик у републичком парламенту.

На трибини СДС-а у Костајници представили су се и носилац кандидатске листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске Младен Шумар и носилац листе кандидата за Парламентарну скупштину БиХ Миладин Станић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана