Шаровић позвао зворничане да на изборима креирају своју будућност

Срна
Шаровић позвао зворничане да на изборима креирају своју будућност

ЗВОРНИК - Предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић поручио је данас Зворничанима да треба сви да изађу на изборе и сами креирају своју будућност у наредне четири године.

Шаровић је на предизборној трибини СДС-а, која је одржана на платоу испред Народне библиотекЕ и музејске збирке у Зворнику, рекао да би требало да сви искористе своје гласачко право и да изађу на изборе и поред пандемије вируса корона која је захватила ове просторе.

“Листа Градског одбора СДС-а за одборнике у Скупштини града Зворника је одлична, на њој су квалитетни млади људи, што је тренд наше странке на овим изборима”, рекао је Шаровић.

Он је додао да СДС има одличног кандидата за градоначелника Зворника који има добар изборни програм и зна шта треба да ради.

Шаровић је претходно у просторијама СДС-а у Зворнику разговарао са представницима зврничкох ратних војних инвалида, породица погинулих бораца и пензионера. Разговору су присуствовалии кандидат СДС-а за градоначелника Зворника Славиша Влачић, предсједник Градског одбора СДС-а Драгомир Васић, те кандидати са одборничке листе за Скупштину града Зворника.

Кандидат за градоначелника Зворника Славиша Влачић поручио је суграђанима да је ово прилика да имају градоначелника који 24 часа живи са њима у истом граду.

“Ово је прилика да моји суграђани добију градоначелника који ће бити са њима у истом граду, који ће од 16. новембра шетајући кроз овај град показати да живи са њима 24 часа. Желимо да заједно промијенимо наш град и створимо услове да Зворник буде по мјери свих нас”, рекао је Влачић.

Васић је нагласио да је циљ СДС-а да Влачић побиједи у трци за градоначелника, те да ова странка на локалним изборима освоји пет одборничких мандата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана