Шаровић подржао кандидате странке у Власеници

Срна
Foto: Срна

ВЛАСЕНИЦА- Предсједник СДС-а Мирко Шаровић потврдио је данас подршку СДС-а кандидату странке Данијели Ђукић за начелника општине Власеница и одборничкој листи СДС-а на челу са носиоцем листе Остојом Драгутиновићем.

Шаровић је новинарима рекао да је Ђукићева млада и амбициозна и једна од четири жене кандидата СДС-а за начелника општина у Српској на предстојећим изборима.

"То је сјајна прилика да жене у СДС-у добију већу шансу и то ће бити политика и у будуће", додао је он.

Он је рекао да је увјерен да је дошло вријеме за промјене у Власеници и да ће СДС, заједно са другим партнерима у општини, преузети одговорност.

Кандидат за начелника општине Власеница Данијела Ђукић изјавила је да ће њени приоритети, уколико буде изабрана на ову функцију, бити мијењање квалитета живота становништва.

"Прије свега, то се односи на смањење комуналних такси, помоћ пензионерима који живе у тешким условима. Такође, пробаћу да обезбиједим сигуран пласман производа наших пољопривредних произвођача", навела је она и додала да ће радити и на отварању нових радних мјеста.

Она је нагласила да ће радити на томе да млади људи остану у овој општини.

Носилац кандидатске листе СДС-а Власеница Остоја Драгутиновић нагласио је да ће ова странка уколико побиједи водити рачуна о грађанима, без обзира којег су политичког опредјељења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана