Шаровић: Подршка Вуковићу и Лучићу

Срна
Шаровић: Подршка Вуковићу и Лучићу

ПАЛЕ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић потврдио је подршку заједничком кандидату СДС-а и ПДП-а Ненаду Вуковићу за начелника општине Пале на предстојећим локалним изборима, као и Мирославу Лучићу за градоначелника Источног Сарајева.

“СДС и сваки члан странке ће га апсолутно подржати. Подржаћемо и нашег кандидата за градоначелника Источног Сарајева Мирослава Лучића, човјека који је способан да води град”, рекао је Шаровић новинарима уочио предизборног скупа на Палама.

Он је истакао да су локални избори важни за ову локалну заједницу, гдје одборничку листу СДС-а чине млади људи који ће искористити прилику и, како је навео, бити дио већине у Скупштини општине.

Кандидат СДС-а за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић рекао је да у Општинском одбору СДС-а Пале постоји огромна енергија и ентузијазам симпатизера и чланова странке да се обезбиједи подршка заједничком кандидату Вуковићу за начелника и њему као градоначелнику.

“Пале имају велику историјску, али и привредну, туристичку, спортску и образовну важност за град Источно Сарајево. То је огроман ресурс који желимо да користимо на прави начин”, додао је Лучић.

Носилац одборничке листе СДС-а за Скупштину општине Пале Никола Благојевић истакао је да им је циљ да Пале буду отворена општина у којој су сви добродошли и у којој ће сви живјети и радити под једнаким условима.

Шаровић је данас био и на предизборном скупу у Фочи за коју је рекао да је прије више година постала регионални центар, али да није постала град, те да ће се, уколико побиједе кандидати СДС-а и ПДП-а, “ствари промијенити”, саопштено је из СДС-а.

Заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Фоче Вукан Станковић рекао је да Фоча има велике потенцијале за развој туризма, те истакао да је пут са десне обале Таре мора бити асфалтиран, јер је изузетно важан за унапређење рафтинг туризма који се показао као велики потенцијал Фоче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана