Шаровић отворио кампању СДС-а: Промјене треба да почну у Бањалуци

Срна
Шаровић отворио кампању СДС-а: Промјене треба да почну у Бањалуци

БАЊАЛУКА- Предсједник СДС-а Мирко Шаровић поручио је данас да је Бањалука град из којег треба да почну промјене у Републици Српској, те да се на те промјене више не може чекати.

Шаровић је у Бањалуци, на отварању кампање за предстојеће локалне изборе у БиХ, рекао да, "ако ове године не дође до промјена, 10.000 грађана Републике Српске ће отићи из ове земље".

- Промјене ће доћи ако наши грађани повјерују да смо ми ти који ће их донијети. Бањалука треба да постане европски град и да живи од привреде и економије, а не од администрације - нагласио је Шаровић, обраћајући се кандидатима ове странке за одборнике у Скупштини града.

Носилац одборничке листе СДС-а за градску Скупштину Славко Грбић рекао је да су Бањалуци неопходне промјене, те да ова странка жели економски богатији, привредно развијенији и социјално одговорнији град.

Заједнички кандидат опозиционих странака за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је да, према анкетама, "улази у изборе са недостижном предношћу".

- Спремни смо да преузмемо одговорност и да испунимо све што смо обећали. Поносам сам на подршку СДС-а, државотворне странке која је стварала Републику Српску. Ово ће бити политика љубави, разумијевања и толеранције - поручио је Станивуковић.

У БиХ је званично почела кампања за локалне изборе, који су заказани за 15. новембар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана