Шаровић: Очекујем побједу коалиције и Зденка Сакана у Котор Варошу

Срна
Foto: Срна

КОТОР ВАРОШ- Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је данас у Котор Варошу да очекује побједу коалиције СДС-ПДП на предстојећим локалним изборима и тријумф актуелног начелника општине Зденка Сакана, јер су, како каже, иза њих бројни инфраструктурни пројекти и препознатљиви резултати рада у протекле четири године.

"Радује ме велики број младих на одборничкој листи, који ће донијети позитивну енергију и ентузијазам, а резултат тога биће и побједа у Котор Варошу, гдје ћемо имати стабилну скупштинску већину и одличну сарадњу са начелником Саканом", рекао је Шаровић новинарима након посјете Општинском одбору СДС-а Котор Варош и разговора са кандидатима за одборнике ове странке.

Кандидат коалиције ПДП-СДС за начелника општине Зденко Сакан истакао је да су у протекле четири године показали како се врши власт и да у кампањи "са образом може доћи код сваког домаћина и тражити повјерење за нови четворогодишњи мандат".

Члан Предсједништва СДС-а Недељко Гламочак рекао је да СДС у Котор Варошу учествује у власти пуних 25 година и да очекује седам одборника у новом сазиву локалног парламента.

"Котор Варош је престигао предратни ниво запослености, што говори да смо имали одличну сарадњу са привредницима и инвеститорима. У протекле четири године заједно са нашим коалиционим партнерима смо урадили низ инфратсруктурних пројеката, од којих издвајам нову зграду локалне управе и објекат Дома здравља", рекао је Гламочак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана