Шаровић: Костајница пристојно мјесто за живот, Каран прави избор за промјене у Козарској Дубици

Срна
Шаровић: Костајница пристојно мјесто за живот, Каран прави избор за промјене у Козарској Дубици

КОСТАЈНИЦА- Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је данас током посјете Костајници да је ова локална заједница опстала у најтежим тренуцима и постала пристојно мјесто за живот.

Шаровић је рекао новинарима да вјерује да ће кандидат СДС-а за начелника општине Костајница Владимир Ћопић и одборничка листа ове странке однијети побједу на предстојећим изборима.

-  Вјерујем да ће они наставити истим путем којим нас је годинама водио начелник Драго Бундало, јер овдје се показује како на Републику Српску гледа СДС. Гледа на Костајницу по мјери свих нас, на Републику једнаких грађана и једнаких шанси -  рекао је Шаровић.

Кандидат СДС-а за начелника општине Владимир Ћопић каже да се СДС у Костајници увијек водио политиком развоја и имао јасне циљеве и рјешења, те да су му због тога грађани указивали повјерење.

Он је рекао да СДС на изборе у Костајници излази са одборничком листом састављеном од образованих људи, пуних знања, жеље, енергије и воље да раде и граде.

Носилац одборничке листе СДС-а Драган Грубљешић рекао је да је СДС наставити да гради ову локалну заједницу и да је "усавршава и побољшава".

Шаровић се приликом посјете Костајници састао са начелником општине Драгом Бундалом и положио вијенце на споменик погинулим борцима у одбрамбено- отаџбинском рату у градском парку.

Предсједник СДС-а био је данас и у Козарској Дубици гдје је рекао да је кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Перо Каран прави избор за "промјене у овој локалној заједници".

Шаровић је рекао новинарима да ће сваки члан СДС-а дати свој глас за Карана, те да вјерује да ће га на изборима подржати и грађани Козарске Дубице.

- Увјерен сам да ће кључни допринос томе дати врх ПДП-а и СДС-а, јер се осјети побједничка атмосфера у Козарској Дубици - рекао је Шаровић и додао да је одборничка листа СДС-а сјајна.

Носилац одборничке листе СДС-а Озрен Бурсаћ рекао је да је смисао дјеловања СДС-а и ПДП-а у овој локалној заједници преузимање одговорности за Козарску Дубицу и да одборнички кандидати СДС-а црпе енергију искључиво из свог рада.

Кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Козарска Дубица Перо Каран рекао је да је његов програм базиран на конкретним мјерама подршке развоју привреде, запошљавању и останку младих људи у овој општини.

Каран је, како каже, убијеђен у побједу на изборима, као и да ће ПДП и СДС имати скупштинску већину.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана