Шаровић и Тривић у Требињу: Очекују побједу, најављују борбу против корупције

ГС
Шаровић и Тривић у Требињу: Очекују побједу, најављују борбу против корупције

TРЕБИЊЕ - Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је вечерас у Требињу да ће се залагати да кључни економски ресурс Републике Српске и Херцеговине, енергетски сектор „треба да буде на корист народа, како би млади имали једнаке шансе и да најбољи и најспособнији добију посао“.

Шаровић је рекао у Требињу, гдје је одржан предизборни скуп СДС-а, ПДП-а и Листе за правду и ред – Небојша Вукановић, да ће нова структура власти, ако добије повјерење грађана, међу приоритете ставити пут Љубиње - Столац и Берковићи – Невесиње, преноси Радио Требиње.

-Кључна саобраћајница ће, уколико добијемо повјерење грађана бити брза магистрала Бијељина-Требиње - казао је Шаровић.

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић рекла је да не нада убједљивој побједи у Херцеговини али и Српској.

Она је навела да ће се, ако побиједи, залагати за искорјењивање корупције и да сачува јединство народа.

-Убијеђена сам у нашу велику побједу и пријеко потребне промјене посебно овдје у Требињу, зато што овај град има велики значај због приврених, туристичких и многих других потенцијала  истакла је Тривићева.

Кандидат  Листе за правду и ред – Небојша Вукановић за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Небојша Вукановић истакао је да ова листа једина има сједиште у Херцеговини и да су показали у Народној скупштини како се бори за Херцеговину.

-Сигуран сам да ће наша листа имати јак клуб у новом сазиву Народне скупштине РС и ми нећемо бити дио власти уколико Херцеговина не буде заступљена у новој власти. Наши су циљеви саобраћајна деблокада Херцеговине, борба против криминала и корупције и нови реформски закони - истакао је Вукановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана