Шаровић и Лучић симболично озваничили почетак кампање

Срна
Шаровић и Лучић симболично озваничили почетак кампање

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Симболичним лијепљењем првог плаката предсједник СДС-а Мирко Шаровић и каднидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић обиљежили су почетак изборне кампање за предстојеће локалне изборе у Источном Сарајеву.


“Има једна врста симболике у овом почетку изборне кампање за локалне изборе. Били смо данас у Бањалуци са нашим младим кандидатом за градоначелника Драшком Станивуковићем, а први дан завршавамо са представљањем нашег кандидата за градоначелника Источног Сарајева Мирослава Лучића”, рекао је Шаровић.

Он је представио изборни слоган СДС-а који гласи: “Република Српска по мјери свих нас”, што је, како је навео, суштинска порука кампање.

Лучић је рекао да ће са својим колегама начелницима истрајати у жељи да Источно Сарајево буде од посебног статуса у Републици Срспкој.

“Искористићемо све наше ресурсе и предности да равномјерно развијамо наш град који треба бити регионални центар”, рекао је Лучић.

Он је додао да намјерава сарађивати и са Владом Републике Српске, истичући да жели да ради у интересу становника Источног Сарајева.

“Позивам све кандидате да кампању водимо позитивно и да износимо аргументе и програме на основу којих ће нас бирачи и одабрати”, рекао је Лучић.

У БиХ је данас званично почела предизборна кампања за локалне изборе који су заказани за 15. новембар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана