Шаровић: Давање шансе младим људима - пут будућег дјеловања

Срна
Шаровић: Давање шансе младим људима - пут будућег дјеловања

БИЈЕЉИНА - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је данас у Бијељини да је пут будућег дјеловања ове странке давање шансе младим људима.

Шаровић каже да се то показало исправним на протеклим локалним изборима на којима је у трци за градоначелника Бијељине побиједио члан СДС-а Љубиша Петровић, који је, како каже, млад и образован човјек са визијом и програмом.

Он је рекао новинарима да ће у Бијељини сви програми и пројекти бити настављеним, јер је то, како каже, дио онога што је Петровић обећао.

Шаровић је навео да данас борави у Бијељини како би и са коалиционим партнерима ПДП-ом разговарао о будућој скупштинској већини, најавивши да ће ти разговори бити интензивни.

Новоизабрани градоначелник Бијељине Љубиша Петровић рекао је да данас шаље поруку јединства, да су врата СДС отворена за сарадњу и бившим члановима, те да сви одборници могу очекивати његову испружену руку.

- Када Централна изборна комисија БиХ верификује резултате избора и подијели сертификате кренућемо у разговоре који се тичу формирања народне градске власти - рекао је Петровић на конференцији за новинаре.

Замјеник предсједника СДС-а и начелник општине Лопаре Радо Савић каже да су у Лопарама већ договорили нову скупштинску већину и да повјерење које су добили од грађана на изборима значи да "треба да наставе да се и даље боре да им обезбиједе бољи живот".

Данашњем скупу у страначким просторијама у Бијељини, осим Шаровића, Петровића и Савића, присуствовали су предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић, те предсједници бијељинских градских одбора СДС-а Томица Стојановић и ПДП-а Славиша Марковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана