Шаровић: Бијељина је узданица СДС-а

Срна
Шаровић: Бијељина је узданица СДС-а

БИЈЕЉИНА - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је данас у Бијељини да је овај град узданица СДС-а и да на локалним изборима очекује побједу одборничке листе и кандидата за градоначелника Љубише Петровића.

"Вјерујем у побједу СДС-а у Бијељини, која је важан град за Републику Српску", рекао је Шаровић на конференцији за новинаре у страначким просторијама.

Он је рекао да је СДС за ове изборе предложио 20 младих људи и четири жене као кандидате за начелнике и градоначелнике и тиме показао да је пут и визија ове странке подршка младим људима.

"СДС води позитивну политику, говоримо о томе како да мијењамо друштво и да Српска буде по мјери свих нас", поручио је Шаровић.

Лидер СДС-а је најавио да ће ова странка предузети кораке због изјава премијера Републике Српске Радована Вишковића "о смјенама на челу институција уколико не подрже кандидате СНСД-а за начелнике и градоначелнике".

Кандидат СДС-а и ПДП-а за градоначелника Бијељине Љубиша Петровић поручио је грађанима да ће имати разумијевање за њихове свакодневне проблеме и да ће унаприједити град по мјери свих, добар за све, без политичких тензија.

"Крајњи циљ наше кампање и политичког дјеловања је да олакшамо живот сваког појединца у Бијељини", навео је Петровић.

Кандидат за одборника Томица Стојановић најавио је да ће СДС у кампањи водити рачуна о здрављу грађана и поштовати епидемиолошке мјере, наводећи да им, ипак, не иде на руку забрана окупљања јер желе сусрете са грађанима, да чују њихове проблеме и представе програм странке.

Он каже да је одзив на досадашње скупове показао да СДС у Бијељини стоји добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана