Шаровић: Апсолутна подршка Милићевићу за начелника општине Шамац

Срна
Foto: istok.rs

ШАМАЦ- Предсједник СДС-а Мирко Шаровић потврдио је данас подршку СДС-а кандидату коалиције "Људи прије свега" Ђорђу Милићевићу за начелника општине Шамац на предстојећим локалним изборима.

"СДС и сваки члан странке ће га апсолутно подржати. Имамо и сјајну одборничку листу СДС-а и поново ћемо овдје да видимо оне који су представљали Шамац у претходне четири године", рекао је Шаровић новинарима у Шамцу након разговора са Милићевићем и представљања кандидата СДС-а за одборнике.

Он је оцијенио да је Милићевић најбољи примјер како се може управљати општином и један од најбољих кандидата за новог начелника Шамца.

Шаровић каже да је пред њима много изазова, али да имају шансу да их превазиђу и прилику да ријеше нека питања која, како наводи, оптерећују ову општину, као што су незапосленост и одлазак младих људи.

Носилац кандидатске листе СДС-а Шамац Симо Варадиновић каже да им је циљ освајање 2.000 гласова и да ће учинити све да на частан и поштен начин представе странку и кандидате, уз уважавање свих политичких субјеката који учествују на овим изборима.

"Имамо 30 кандидата на листи за одборнике и 21 ново име. Углавном млади људи по годинама, али што се тиче политичке препознатљивости они су већ добро познати у својим мјесним заједницама", рекао је Варадиновић.

Милићевић је изразио задовољство због подршке СДС-а, наводећи да су заједничким радом и трудом у протекле четири године направили значајне помаке на подручју општине Шамац.

Коалицију "Људи прије свега" чине Народни покрет - Ђорђе Милићевић, СДС и Независна странка - др Михајло Товирац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана