Самарџија: СДС И ПДП тражиће глас грађана за промјене у Градишци

Срна
Самарџија: СДС И ПДП тражиће глас грађана за промјене у Градишци

ГРАДИШКА - Кандидат СДС-а и ПДП-а за градоначелника Градишке Мирко Самарџија изјавио је данас, на отварању кампање за локалне изборе, да ће ове двије странке у наредних мјесец дана разговарати са грађанима у свим градишким мјесним заједницама и тражити повјерење и њихов глас за, како је рекао, промјене у Градишци.

- Кроз наш рад у градском парламенту смо показали да много тога није добро рађено у локалној заједници и то ћемо мијењати - рекао је Самарџија и додао да у фокус свог дјеловања желе да ставе младе људе.

Носилац кандидатске листе ПДП-а за Скупштину града Градишка Радислав Дончић рекао је да су на кандидатској листи ПДП-а већином нови и млади људи, те да ова странка може да одговори на сва питања и захтјеве грађана.

Он сматра да ће ПДП, заједно са СДС-ом, побиједити на локалним изборима у Градишци.

Носилац кандидатске листе СДС-а Зоран Векић рекао је да СДС има капацитет да унаприједи Градишку и претвори је у средину у којој ће млади видјети своју будућност.

- Млади и образовани људи су садашњост и будућност Градишке и СДС-а и убијеђени смо да ћемо заједно са будућим градоначелником Мирком Самарџијом унаприједити живот у локалној заједници - нагласио је Векић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана