Сакан: Котор Варош постао боље мјесто за живот

ГС
Сакан: Котор Варош постао боље мјесто за живот

KОТОР ВАРОШ - Кандидат Партије демократског прогреса за начелника општине Котор Варош Зденко Сакан рекао је вечерас на трибини ове партије да је Котор Варош постао боље мјесто за живот захваљујући бројним реализованим пројектима.

- Поносан сам на чињеницу да смо изградили нову зграду Општинске управе, са модерно опремљеним тргом и паркингом, као и на нови објекат Дома здравља, чиме су створени су услови за бољу медицинску помоћ и лијечење пацијената - нагласио је Сакан.

Сакан је навео да је у Котор Варошу пуштен у рад савремени систем видео-надзора, модернизована јавна расвјета, као и локални путеви у свим мјесним заједницама који су били предвиђени планом капиталних инвестиција.

- Након избора настављамо да радимо и да заједно градимо наш Котор Варош - поручио је Сакан и додао да је у завршној фази уређење шеталишта уз главну улицу, као и нови цвјетни трг и фонтана.

A group of people standing in a roomDescription automatically generated

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић је изразио увјерење да ПДП има повјерење грађана Котор Вароша као што је то било и до сада.

- Котор Варош ће опет бити побједничка општина са нашим начелником Зденком Саканом, јер је он народни начелник који одговара својим суграђанима - нагласио је Бореновић.

По његовим ријечима Котор Варош је примјер успјешне и стабилне општине, што је повољан амбијент за многе инвеститоре, чиме је постигнут висок степен запослености, а то је у највећој мјери резултат рада руководства општине и показатељ како се може успјешно дјеловати, ако се према свом послу, мјесту и људима односи домаћински.

Носилац одборничке листе за локални парламент Владимир Бибић каже да је листа ПДП-а у Котор Варошу спој младости и искуства.

- Настављамо да радимо и да се у локалном парламенту боримо за добробит наших грађана - навео је Бибић.

ПДП очекује да ће, поред још једне побједе Сакана за начелника, у коалицији са СДС-ом у локалном парламенту и након избора има стабилну скупштинску већину, те да ће наставити заједнички да раде на развоју општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана