РС мора да искористи потенцијале

Д. С.
РС мора да искористи потенцијале

БAЊAЛУКA - Република Српска обилује шумама, водама и другим природним богатствима, а ти потенцијали се морају искористити, поручено је у уторак увече са предизборног скупа Демократског народног савеза у бањалучкој мјесној заједници Борик.

Истакнуто је да је у РС неопходно створити још бољу атмосферу за инвеститоре.

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину РС из изборне јединице два Недељко Чубриловић рекао је да имају кандидате који су се доказали у својим професијама, односно људе који могу одољети сваком изазову.

- ДНС је на политичкој сцени РС присутан десет година, а све то вријеме, као и данас, наш рад је био препознатљив по принципијелности. Нас би требало да подрже бирачи који сматрају да их морају представљати људи који имају много снаге, храбрости и знања да раде у корист РС - навео је Чубриловић.

Он је рекао да би у идуће четири године требало да се дефинише статус српског народа у БиХ.

- РС је у претходне четири године стекла стабилност и постала препознатљива. Та стабилност је потребна и у идућем периоду, а уз јак ДНС ће и РС бити стабилна. Зато се надам да ћете на предстојећим изборима подржати наше кандидате - поручио је Чубриловић бирачима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана