Родић: Грађани ће дати повјерење ДНС-у

Срна
Родић: Грађани ће дати повјерење ДНС-у

ПРИЈЕДОР - Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Драгутин Родић изразио је увјерење да ће грађани дати повјерење ДНС-у, истичући да је та странка потекла из народа, да жели да му служи и да је зато ДНС, како каже, изабрао најтежи пут у политици - пут истине.

 “Ако желите да употријебите свој утицај, употријебите свој глас, јер ваш глас је ваша и наша снага, а ми се обавезујемо да ћемо наставити градити Приједор у којем ће свако бити поносан на свој град. Наше је да одговоримо на изазове који су пред нама, да разговарамо о новим пројектима и да улијемо наду грађанима”, поручио је Родић.

Он је на конференцији за новинаре поводом завршетка предизборне кампање указао да су за ДНС сваки наредни избори били успјешнији и да “нема већег признања од тога”.

Родић је подсјетио на то да је политика ДНС-а поштовање Дејтона, непреношење надлежности Српске на БиХ, добри односи са Србијом и другим сусједима, тежња ка ЕУ, заштита јавних добара, борба против криминала и корупције, усмјеравање свих капацитета ка развоју економије, јачање локалних заједница и коректна комуникација са свима.

“Показали смо да локална заједница може бити успјешна и у оваквим условима, те да може бити без буџетског дефицита, са оптималнм бројем радника, са измиреним свим обавезама и добром сарадњом са свим сегментима друштва”, навео је Родић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана