Ристо Марић, кандидат СП-а за начелника Модриче: Угледајмо се на општине око нас

Ведрана Кулага Симић
Ристо Марић, кандидат СП-а за начелника Модриче: Угледајмо се на општине око нас

Социјалистичка партија (СП) је припремила добар програм и суграђанима смо понудили најбољу кандидатску листу за одборнике, а моји досадашњи животни и радни успјеси су доказ и гаранција да ћемо испунити све што смо и обећали.

 

Казао је то за “Глас Српске” кандидат СП-а за начелника Модриче Ристо Марић.

- Вјерујем да ћемо постићи један од најбољих резултата СП-а од оснивања до данас. Имамо најквалитетнију и најбољу листу кандидата за одборнике, од којих су готово сви старости од 20 до 35 година. Ријеч је о образованим и препознатљивим људима у Модричи и све то гарантује успјех наше листе и мене као кандидата за начелника - истакао је Марић.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

МАРИЋ: Окосница развоја општине Модрича некада је била Рафинерија уља која би то требало да је и данас, али није. Базираћемо се на то да створимо услове за инвестициона улагања као што су то урадиле и општине у окружењу. Наша садашња привредна структура улагања се заснива на нискоакумулативним гранама, односно текстилној и обућарској индустрији.

ГЛАС: Да ли на основу тога позивате и грађане да гласају за Вас, а не за противнике?

МАРИЋ: Грађани треба да изважу ко је нешто направио у свом животном и радном вијеку. Био сам директор једне од најуспјешнијих привредних грана мале привреде у периоду од 1986. до 1992. године. Када говоримо о једном од најјачих ресурса Републике Српске, а то су шуме и шумарство, постигао сам најбоље резултате за вријеме мандата свих директора и оставио сам добит у том јавном предузећу од 27,6 милиона КМ. Био сам народни посланик. Да ли има иједан разлог да не гласају за Ристу Марића?

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку?

МАРИЋ: Први потез биће усвајање регулационог плана индустријске зоне који је 2006. прошао кроз законодавну власт локалне заједнице и никада није угледао свјетлост дана. Требају нам нове инвестиције, даћемо им неке олакшице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана