Ристић: Промовишемо културу, спорт и праве вриједности

Срна
Ристић: Промовишемо културу, спорт и праве вриједности

БИЈЕЉИНА - Носилац одборничке листе Републичке странке Српске (РСС) у Бијељини Славенко Ристић рекао је данас у семберском селу Трњаци да ова странка промовише праве вриједности, међу којима су култура и спорт.

На отварању традиционалног турнира за ветеране у малом фудбалу Ристић је поручио да спорт није луксуз, али и да његова подршка спортистима и спортским клубовима никада није била везана за политику, него је израз увјерења.

Кандидат РСС за градоначелника Бијељине Миле Пејчић рекао је да стадион и спортски комплекс за мали фудбал у Трњацима представља примјер како треба испунити визију Бијељине као урбаног центра богате и развијене Семберије.

"Бијељина треба да буде центар, не само привреде, него и врхунских спортских и догађаја у области културе. Улагање у спорт је улагање у будућност једног друштва и заједнице и учинићу све да спорт добије заслужено мјесто у нашем граду", поручио је Пејчић.

Одржавање традиционалног турнира за ветеране у малом фудбалу подржала је компанија Технички ремонт Братунац, због чега је секретар Фудбалског клуба "Борац" Милорад Несторовић тој компанији и њеном генералном директору Милету Пејчићу уручио пригодну захвалницу.

Спортском догађају у Трњацима присуствовали су и кандидати РСС за одборнике Младен Петровић, Данијел Перић и Зоран Јовановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана